headshot-madelijne-kool

Datum

27 jun 2021
Verlopen!

Tijd

20:15 - 22:00

We moeten ergens beginnen

Wat doe je nu je meer tijd hebt dan ooit om na te denken waar het heen moet met jezelf en de wereld? Kool heeft wel duizend ideeën. Daar heeft ze haast mee: één derde van haar leven zit erop, vier dochters fietsen zonder zijwieltjes, het lichaam haakt af en de hormonen gieren door het huis. Daar komt bij: de ene helft van de wereld staat in brand en de andere helft heeft corona.

In ‘We Moeten Ergens Beginnen’ gaat Kool aan de slag met een instapcursus circulaire economie, papieren selfies, een digitale detox en een flinke dosis zelfreflectie. Daarbij spaart ze zichzelf en de wereld om haar heen niet.

Madelijne won in 2019 de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival. Ze maakte het album ‘Kool komt Binnen’ en is een vaste schrijver van het actuele slotlied bij de Open BAC in Amsterdam. Het afgelopen jaar speelde ze de Online Mini Vakantie, deed ze aan telefonische comedy via Goodtimestories.nl. Ze ontwikkelde het platform Inspirationwalkers.nl en ‘Your Art Museum’.