headshot-madelijne-kool

Kool Speelt

WE MOETEN ERGENS BEGINNEN

Kool speelt met plezier haar avondvullende cabaretvoorstelling over heel goed kunnen beginnen en de kunst van het afmaken. Wat doe je nu je meer tijd hebt dan ooit om na te denken waar het heen moet met jezelf en de wereld? Kool heeft wel duizend ideeën. Daar heeft ze haast mee: één derde van haar leven zit erop, vier dochters fietsen zonder zijwieltjes, het lichaam haakt af, de hormonen gieren door het huis en de wereld staat in brand.

Haar keynote en voorstelling ‘We hebben allemaal wat’ is te boeken vanaf dit najaar.

Madelijne won in 2019 de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival. Ze maakte het album ‘Kool komt Binnen’, schreef voor o.a. de Disney Boekenclub en was vaste schrijver van het actuele slotlied bij de Open BAC in Amsterdam.

KOOLe ideeën

Online Minivakantie

In Corona tijd gingen honderden mensen met Kool op online vakantie. Die tijd is voorbij, maar dit soort ludieke concepten bedenkt ze met plezier ook voor jouw bedrijf.

Papieren Selfies

Kom van je scherm af met een Papieren Selfie! Kool inspireert je er met eentje tijdens je teambijeenkomst of congrres, maakt er een hele musical van of leert je (team) hoe zelf even van je scherm komt met een eigen Papieren Selfie.

Opdrachtgevers

.

Kool komt zelf uit het bedrijfsleven: met een bizarre briefing voor een maatwerkvoorstelling of lied maak je haar niet gek. Of juist wel. Prima.