headshot-madelijne-kool

Kool Schrijft

Kool Stories

KOOLSTORIES ZAKELIJK maakt jouw pakkende bedrijfsverhaal, column, advertentie, rationale of speech.

KOOLSTORIES PERSONAL maakt jouw persoonlijke profiel en/of elevatorpitch en helpt je met een presentatie training om je eigen verhaal te ‘ownen’.

KOOLSTORIES RADIO maakt van radiocommercials pakkende verhalen die verkopen. Radio is het lievelingsmedium van Kool. Ze ontwikkelde jarenlang commercials voor o.a. Gamma, Spa, Friesche Vlag en vele andere merken. Kool is zelf ook voice over.

Ooit komt haar boek #EVENVANJESCHERMAF uit, vol Papieren Selfies (lichte gedichten) en inspiratie om je aan te zetten óok te gaan schrijven.

 Ze was jarenlang copywriter, dus je bent in veilige handen.

“Ik ben een hele grote fan van de Larense cabaretier Madelijne Kool. Een gek en totaal geschift wijf met brains. En ontzettend creatief!”

Leo Janssen, oud creatief directeur Endemol

”Kool is een vakvrouw. Ze krijgt de mensen mee, is ontroerend, actueel en grappig
 Het publiek is verliefd op Madelijne Kool.”

Jury Utrechts Kleinkunst Festival

“Met veel originaliteit, creativiteit, een tomeloze inzet en een onwaarschijnlijk doorzettingsvermogen schrijft en speelt ze het ene na het andere avondvullende theaterprogramma. Maar ook voor zakelijke boekingen is zij geweldig. Ze kent de zakenwereld en kan moeiteloos verbanden leggen en originele insteken kiezen, waarmee ze het publiek op het verkeerde been zet én om haar vinger windt. “

Nicolaas Duin, pianist