headshot-madelijne-kool
blog-over-temptation-billen
Madelijne Kool

Madelijne Kool

Over Temptation billen, vloggen en martelwerktuigen

Ik heb bepaald geen Temptation Island body, maar op maandagochtend begin ik goed: met ’30 minuten Fit’ op de sportschool. Wat niet helpt is dat ik er net pas achter kom dat ik dezelfde trainer heb als die TV bikini meisjes. Ben al een dik jaar bezig. Niks Temptation body! Why not?! Die Temptation trainer heet Sam. Hij is een heel vette vlogger met keiveel volgers volgens mijn dochters. Volgens hen is Sam een beetje een viespeuk omdat ie vlogt dat ie tattoeages op je borsten wil bekijken na de les in de kleedkamer. Nou heb ik wel borsten maar geen tattoes dus dat komt goed. Op YouTube (zie https://youtu.be/Gxx_xkJPaZA ) zie ik een Sam die vooral bezig is met beroemde billen: “we gaan even die billen oppompen!” maar in de gewone wereld, op maandagochtend met mij, doet ie best normaal. Dan helpt ie mij, tegen de wetten van de zwaartkracht in, te redden wat er te redden valt.

Ondanks dat Sam in dat half uur geen wonderen kan verrichten, word ik heel blij hem: in een half uur jaagt hij mij en een klein clubje puffende dames door de kelder van de sportschool en dat doet ie met een zweem van ikhebeenkater en ikbencool. Hij vertelt over de festivals waar ik niet heen ga en waar volgens hem 90% aan de pillen zit. Zoiets waar ik zelf altijd te schijterig voor was om te proberen en wat met 4 dochters, die bijna festivalklaar zijn, een tikkie verontrustend is. Maar ik hoor nog eens wat. Elke 30 sec moet ik van Sam met een martelwerktuig aan de slag en dan 20 sec rust. Het is afschuwelijk, maar Sam trekt me er doorheen met zijn pompende muziek die nog het meest weg heeft  van de migraine aanval die ik ooit had. Sam zegt ‘lekker he!’  om de 5 minuten en kijkt heel gelukkig als ie in de groove van de pompende beat mee stampt en mij een gewicht in mijn handen duwt. ‘Ja lekker!’ zeg ik. Terwijl ik denk aan de cappucino die ik zo ga maken. Prima start van de week. “Show that ass!” zegt Sam.


Share this post